Fennie van der Vaart

Even voorstellen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Fennie van der Vaart, 33 jaar. Ik ben moeder van een zoontje (2016) en woon samen met mijn partner in het noorden van het land (Groningen).

In 2020 kreeg ik te maken met hersenletsel, nadat er een bloeding was ontstaan in de kleine hersenen bij mij. Na een scan bleek daar een aangeboren afwijking (cerebrale caverneuze malformatie , CCM) te zitten en dit maakte mij nog unieker.

Helaas kon ik mijn werk in de zorg niet meer voortzetten en krijg ik sinds begin 2022 een IVA (vorm van WIA). Na een lang herstel zit ik sinds kort weer op de goede weg kan ik wel zeggen. Ik heb nog vele dromen en ik werk op dit moment aan mijn NAH bucketlist om alles af te vinken waarvan ik tijdens mijn revalidatie dacht dat dit nooit meer ging lukken.

Denk hierbij gewoon aan simpele dingen zoals lopen en fietsen of mijn zoontje naar school brengen. Op mijn eigen site heb ik vanaf het begin alles van mij afgeschreven dus mocht je geïnteresseerd zijn kun je mijn verhaal ook lezen of mij volgen op instagram. Via de facebookgroep die Kesty heeft opgericht, kwam ik in contact met Kesty en heeft ze mij gevraagd of ik een steentje wil bijdragen aan Platform NAH. Uiteraard wil ik dit graag!

Ik zou graag lotgenoten willen inspireren of verbinden want erkenning is zo belangrijk in dit proces. Ik geloof er ook in dat je met dit letsel nooit klaar bent met herstel en dat er altijd nog ergens progressie inzit zolang je niet opgeeft.

Mijn motto om me te helpen door moeilijke fases is dan ook:

‘Verlies nooit de hoop wanneer deze verloren lijkt maar kijk altijd naar die ene reden waarom iets wel kan!

liefs Fennie

Je kunt mij volgen op mijn eigen site

of via Instagram

Hier vind je al mijn blogs terug

3 gedachten over “Fennie van der Vaart

  1. twaals jaar na herseninfarct/cva nog steeds boos en bij tijd en wijle depressief. Blijft niet leuk . Wellicht vergeet ik niet dat ik hier op gereageerd heb.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s