Over ons

Wij zijn een storytelling platform op het gebied van NAH (niet aangeboren hersenletsel) met als doel het delen van persoonlijke ervaringsverhalen en blogs. Mensen met NAH (of hun omgeving) hebben veel mooie én vooral persoonlijke ervaringsverhalen te vertellen. En wij willen voorzien in deze behoefte.

Als ik in 2015 out of the blue op 41-jarige hersenletsel oploop door een herseninfarct, heb ik direct behoefte om te schrijven over wat het leven met hersenletsel inhoudt voor mij en hoe ik er zo goed mogelijk mee om kan gaan, Ik blijk niet de enige. Al gauw heb ik een actieve Facebook community met jonge moeders die hetzelfde is overkomen en een persoonlijke blog Love your life, over mijn persoonlijke zoektocht naar een nieuwe balans. Met de website Platform NAH, geef ik nu graag mensen met NAH en hun naasten de mogelijkheid om persoonlijke ervaringen te delen en te leren van elkaar“. Bron: Kesty van Ree, oprichter Platform NAH.

Dagelijks werkt er een team aan Platform NAH en zijn wij actief op Facebook en Instagram. Op onze socials delen wij jullie verhalen, foto’s en video’s. Het doel is om jullie te helpen en nieuwe inzichten te geven door het delen van jullie persoonlijke ervaringen!

Het team

Het team van Platform NAH bestaat uit:

Fennie van der Vaart

Kesty van Ree

Daarnaast werken we met een aantal vaste bloggers.

Gastbloggers

De verhalen die je hier leest zijn afkomstig van het team, onze vaste bloggers of gastbloggers. Wil jij ook een keer graag jouw verhaal delen, stuur dan een e-mail inclusief jouw verhaal (en bijpassende foto) naar platformnah@gmail.com. Wij laten je zo snel mogelijk weten wanneer jouw verhaal wordt gedeeld!