Rubrieken

Op Platform NAH vind je een aantal rubrieken. Terugkerende blogs in een bepaald thema, opeenvolgend, of met een andere frequentie.

App- en leestips

Hier vind je tips op het gebied van boeken die inspirerend zijn om te lezen, sites die echt onderscheidend zijn in hersenletsel land en handige of fijne apps. We zijn pas net gestart met deze rubriek, dus moet nog beetje opgebouwd worden.

Brainbuddy praat

Deze categorie start maandag 20 maart op de internationale dag van het geluk. Omdat we ervan overtuigd zijn dat het hebben van een brainbuddy bij kan dragen aan je geluksgevoel. We schreven hier al eerder een blog over en in de Facebook groep zijn inmiddels de provincie posten geplaatst waar je makkelijk een brainbuddy kunt vinden als je dat wilt.

Yoko neemt je mee

In deze rubriek neemt Yoko Hammendorp je mee in de weg naar herstel van haar cognitieve klachten die zij opliep door een CVA.

Jouw idee voor een rubriek

Heb jezelf een idee voor een leuke rubriek hier op Platform NAH? Iets dat jezelf zou willen oppakken? Wil je bijvoorbeeld elke maand laten zien wat je gedaan hebt, wil je moeders interviewen met NAH en hier een rubriek voor maken? Je kan het zo gek niet bedenken.

Deel je idee met ons, zodat we kunnen kijken of we er samen verder mee kunnen gaan. We zijn benieuwd naar je ideeēn! Mail ons op platformnah@gmail.com.