Kesty van Ree

Hallo allemaal, Ik ben Kesty van Ree en ik ben de oprichter van Platform NAH. In 2015 liep ik hersenletsel op door een herseninfarct. Ik ben moeder van een dochter (2011), ben al 15 jaar samen met Maarten en we hebben een Labradoodle Boris van 3 jaar. We wonen in een dorp tussen Amsterdam en Utrecht in.

Voor mijn hersenletsel was ik projectmanager marketing en communicatie bij een grote verzekeraar. Sinds 2017 heb ik een IVA uitkering (WIA) omdat ik deze baan in die uren niet meer aan kon. Ik ben vrij snel begonnen met een blog om alles van me af te schrijven, dat was Love your Life. Ook beheer ik een Facebook community van ruim 330 moeders met hersenletsel.

Inmiddels ben ik wat verder in mijn reis naar een leven met hersenletsel en wil ik graag mijn steentje bijdragen voor lotgenoten. Mijn leven zoals het nu is is mijn nieuwe normaal geworden en dat is prima. Ik ben een aantal uur per week actief hier voor het Platform, als mijn hoofd en mijn energie dat aan kunnen. Daarnaast hou ik van mediteren, yoga (doe ik veel te weinig), wandelen met mijn beste vriend Boris, series kijken op momenten dat het lijf te moe is, lezen voor het slapen gaan. Ben ook dol op vakanties. Voorheen zei ik reizen, maar nu vakanties. Met ons gezin. We staan op het punt om een nieuwe manier van vakantie vieren verder te ontdekken: met de camper. Uiteraard zal ik die ervaringen hier ook delen.

Behalve bezig zijn met het Platform (de website, socials etc), schrijf ik zelf ook graag blogs (als ik daar nog aan toe kom). Onder andere over die vakanties en prikkelarme bestemmingen, maar ook over het moederschap, mijn ervaringen met het UWV of hoe ik mijn hoofd rustig krijg of ME-time inplan in drukke tijden.

Veel leesplezier

Liefs Kesty

Je kunt mij volgen via Love your Life, maar

uiteraard ook op Instagram.

Ik schreef ook voor de Hersenstichting en Verder met Hersenletsel.

Hier vind je al mijn blogs terug op Platform NAH.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s