Insta Take Over

Naast het delen van inspirerende verhalen over leven met NAH, willen we graag dit leven ook een gezicht geven. Voor de ‘buitenwereld’ om zo hersenletsel een gezicht te geven en meer bekendheid voor NAH te genereren. Met als gevolg hopelijk meer begrip voor de hersenletsel helden die elke dag beleven alsof ze aan topsport doen.

Maar de Insta Take Over is ook zeker bedoeld voor iedereen met NAH zelf. Door het zien en beleven hoe een ander met NAH zijn week indeelt, wat hij/zij wel of niet doet, kun je op ideeën komen hoe jij je leven ook beter in kunt delen bijvoorbeeld. Het gevoel van ‘ je staat er niet alleen voor’ en ‘kijk, er zijn zoveel anderen die ook leven met NAH’ willen we heel graag overdragen met de Instagram Take Over.

Hoe werkt de Instagram Take Over?`

Uiteraard heb je een eigen Instagram account nodig. Je geeft via het contactformulier jezelf op voor de Insta Take Over. Wij nemen dan contact met je op en plannen samen welke week jij de Take Over gaat doen.

Je ontvangt voorafgaand aan de Take Over van ons op zondag een unieke inlogcode voor de Instagram account van Platformnah. Daarmee kun jij dus die week inloggen op ons account.

Het is dan de bedoeling dat je op maandagochtend jezelf voorstelt op de Instagram pagina, kort schetst wie je bent en dat jij die week de Insta van Platformnah over gaat nemen. En dan kun je die week jouw week laten zien via stories door het plaaten van foto’s, reels, filmpjes of berichten. Hoe leuk is dat!

Lijkt dat je wat? Meld je dan nu aan via platformnah@gmail.com of via het contactformulier.