Winactie prikkelarme dagplanner

Gister kon je in de gastblog van Stefanie lezen wat de voordelen kunnen zijn van het plannen van je dagen. Stefanie ontwerpt prikkelarme planners met haar bedrijf Planjeweek.nl.

En vandaag start de winactie voor een van de meest succesvolle planners uit haar assortiment: het A4 planblok!

Dit fijne scheurblok is bewust zo rustig mogelijk ontworpen zodat je zo min mogelijk wordt afgeleid door prikkels. Deze planner is speciaal gemaakt voor mensen die minder goed tegen prikkels kunnen of prikkels willen beperken. Zoals bij bijvoorbeeld hersenletsel. Het papier dat gebruikt is voor deze scheurblokken is crèmekleurig biotop papier. En nog duurzaam ook want het is FSC-gecertificeerd! Dit papier kijkt rustiger dan wit en is zachter voor de ogen. Zo is er aan alles gedacht en is dit scheurblok klaar om jouw allerfijnste hulpmiddel te worden.

Formaat is A4 staand en het blok bevat 50 vellen. De vellen zijn afscheurbaar.

De actie loopt vanaf vandaag tot en met vrijdag 3 februari 12.00 uur. Dan trekken we een winnaar en met een beetje geluk heb je de planner dan dit weekend nog in huis, als jij de gelukkige bent natuurlijk. Bestellen kan natuurlijk ook als je niet gewonnen hebt, op de website van Stefanie.

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel. Daar houden we van. Geen ingewikkelde toestanden of verplichtingen. Als je de post liked op Insta of Facebook en aangeeft in de comments dat je mee wilt doen en voor wie en waarom je de planner wilt winnen, is dat voldoende. Uiteraard mag je ook voor jezelf meedoen! We mogen allemaal wel eens wat liever voor onszelf zijn, dus meedoen voor jezelf is zeker een goed idee ook!

De winnaar wordt bekend gemaakt via de Instagram stories. Ben jij de winnaar dan merk je dat dus vanzelf. We vragen je dan om je adres via dm toe te sturen en Stefanie zorgt er dan voor dat de planner zo snel mogelijk naar je op weg is. Hoe leuk is dat?!

Planjeweek.nl

Op de website van Stefanie, vind je nog veel meer handige producten op het gebied van plannen. Ook staan er blogs en heeft ze ook handige planvoorbeelden op de site staan net als een stappenplan. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen, als plannen voor jou nog lastig is bijvoorbeeld en je dit wel graag beter wilt kunnen.

Veel succes voor degenen die mee doen!
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s