Nieuwjaarsblog team Platform NAH

Een beetje aan de late kant, maar niet minder gemeend: een heel gelukkig 2023!

We gaan er en mooi jaar van maken met elkaar lieve hersenletsel helden!

Hier begrijpen we precies wat je bedoeld, hier hoef je je niet te verantwoorden, hier mag je zeggen wat je wilt, hier hebben we respect voor elkaar, hier weten we allemaal hoe zwaar het leven met hersenletsel kan zijn. hier mag je jezelf zijn, precies zoals je bent, zonder uitleg, zonder schaamte, zonder moeten, zonder schuldgevoel. Hoe heerlijk is dat.

We gaan er een positief jaar van maken, vol mooie verhalen, leuke (online) challenges en we dromen van heel veel meer. Maar ook wij doen het (noodgedwongen) in stapjes, afhankelijk van onze energie. De succesvolle Insta Take Overs zijn weer van start gegaan, om je een kijkje te geven in het leven van andere hersenletsel helden. We merken dat dit gezien wordt als heel waardevol. Fijn, dat is precies hoe we het bedoeld hebben.

Samen met jou

Het jaar 2023 gaat het dus het jaar worden waarin Platform NAH steeds meer de vorm gaat krijgen die we voor ogen hadden toen we startten ermee. Maar we doen het graag samen met jou! daarom gaan we de komende weken jou ook om je mening vragen. Wat vind jij leuk om te lezen, waar heb jij echt wat aan, wat zou je heel graag willen zien dat we gaan organiseren, online of offline. Alles kan en alles mag genoemd worden.

Lijkt het je leuk om mee te denken of zelfs te werken aan dit Platform, dan ben je meer dan welkom! We werken met een klein team om de boel draaiende te houden en een bloggersteam die voornamelijk de verhalen schrijft. maar daar kunnen altijd enthousiaste mensen bij ! Ook als je bijvoorbeeld zelf een idee hebt om een actie te doen kan dat in samenwerking met ons. Neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via het contactformulier hier op de site of via platformnah@gmail.com.

Voor nu wensen we jou het allerbeste voor 2023 en stiekem hopen we dat wij daar met het Platform een kleine bijdrage aan kunnen leveren.

veel liefs,

Team Platform NAH:

Belinda

Fennie

Kesty

Maria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s