Kerstboodschap team Platform NAH

Wie had kunnen denken dat we in 3 maanden tijd zo ver zouden zijn met Platform NAH? Wij niet. Vanuit enthousiasme is Kesty dit initiatief gestart, geïnspireerd op Platform MS. Al snel sloten Belinda, Fennie en Maria zich aan bij het team en samen met ons bloggersteam hebben we Platform NAH gemaakt tot wat het nu is. Een fijne plek waar je je verhaal kwijt kunt en waar je op Instagram het leven van andere hersenletsel helden voorbij ziet komen in de Insta Take Over. Precies hoe we het voor ogen hadden.

En nu is het tijd voor een periode van een soort mini digitale detox voor ons. We nemen even een stap terug om ons te focussen op onze inner circle, de mensen om ons heen en echt even quality tijd te hebben. Te genieten op onze manier van de kerstdagen gewoon in real life. Dus even wat minder online tijd, even geen Insta Take Overs en even geen nieuwe blogs.

Nieuwe plannen voor het nieuwe jaar

Begin januari zijn we terug, met mooie nieuwe verhalen en ook de Insta Take Over gaat weer van start in week 2. We zijn ook bezig met het organiseren van een pilot voor een live event: een heerlijk ontspanweekend ergens in Nederland, voor een select groepje de eerste keer. Dat vergt wel even wat organisatie dus heb even geduld, het komt er aan. De lichtpuntjes challenge is een online event die we in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar voor jullie gaan houden. Om met een positief gevoel het jaar te starten en te focussen op al die mooie dingen die het leven je biedt. Klein en groot, maar vooral alledaags. Een heleboel om je op te verheugen dus.

Fijne feestdagen

Voor nu wensen we jou en je dierbaren hele fijne feestdagen toe. Hopelijk kun je het allemaal een beetje bijbenen, raak je niet al te erg overprikkeld en kun je ook wat momenten van ontspanning vinden. Onthoud, op Insta staan de kleine reminders voor ME-momentjes voor je klaar onder hoogtepunten. Wie weet heb je er nog van aan.

Ga genieten lieve hersenletsel helden, weet dat je niet alleen bent. Doe het op jouw manier, dat is de enige goede manier voor jou. Jij doet er toe en bent belangrijk!

Lieve kerstgroeten,

Team Platform NAH:

Belinda

Fennie

Kesty

Maria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s