How to survive december? Met de ME-time challenge van Platform NAH!

De decembermaand is in volle gang en waarschijnlijk ben je nog aan het bijkomen van de Sinterklaas gekte. Zeker met kleine kinderen is dat gewoon wat het is. Gekte. De kids staan bol van de adrenaline, prikkels in overvloed en jij moet dat allemaal maar bijbenen met je hoofd. Ook als je geen kinderen hebt, heb je te dealen met overvolle winkels, geluid overal, lichtjes. Om nog maar te zwijgen van de ‘verplichtingen’ van de familiediners, kerstcadeautjes en wat nog meer?

Hoe ga je deze maand doorkomen? We hebben hier al eerder verhalen over gedeeld met je, waar we wat tips in hebben gezet. Zoals de blog met SOS tips om de feestdagen door te komen en de blog met tips om weer bij te komen als je toch overprikkeld bent geraakt.

14 dagen hulp van ons

De komende 14 dagen gaan we je op Instagram elke dag helpen een kort moment ME-time te nemen.Via onze stories sturen we je elke dag een reminder voor een korte break. Om juist in deze drukke tijd ook je moment van ontspanning te nemen.

En dat gaat van haal even bewust adem tot doe 5 minuten een bodyscan of meditatie. Voor iedereen zit er in die dagen wel iets bij waar je wat aan hebt en misschien zitten er ook nieuwe dingen voor je bij die de moeite waard zijn om te proberen. Voor sommigen dingen verwijzen we naar Youtube of apps, ik zal ook nog een blog maken met mijn favorieten hiervoor, zodat je die kunt testen als je geen zin hebt om te zoeken.

Voor iedereen geschikt

De reminders zijn voor iedereen geschikt. Je kunt er natuurlijk zelf ook op variëren. Staat er doe 5 minuten yoga, dan is 20 minuten natuurlijk ook helemaal prima. Het gaat erom dat we je proberen te helpen door even een reminder te sturen dat jij er ook nog bent en er toe doet en dus echt die paar minuten rust wel hebt verdiend!

We hopen je hiermee te helpen en te inspireren!

Deel je je ervaringen met ons, dat zouden we super leuk vinden!

Heel veel succes en plezier met deze ME-time challenge.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s