Maria Adelaida

Hallo allemaal,

Ook voor mij even tijd om me voor te stellen.

Ik ben 39 jaar en een alleenstaande moeder van 2 pubers. Amaru (16 jr) en Luna (17 jr).

Ik heb sinds eind 2017 hersenletsel dus ik was 34.

Ik heb na een verjaardag een val gemaakt met de fiets, maar door een black-out weet ik hier niets meer van. Huisarts deed het af als een zware hersenschudding waar ik nog van herstellende was toen ik in december 2017 op de rotonde geschept ben door een auto en ook weer met de fiets ten val kwam. Ik dacht er met een paar extra blauwe plekken er vanaf te zijn gekomen maar dat bleek dus anders te zijn.

Zichtbare gevolgen waren in eerste instantie dus de schaafplekken en een dik ei op mijn linkerwang, onzichtbare gevolgen bleken later de vermoeidheid, hoofdpijnen en de overprikkeling van vooral licht & geluid.

Via een oproep van Kesty op Facebook om een website/platform op te stellen voor lotgenoten met NAH, ben ik met haar in contact gekomen. Ik merk namelijk vanuit mijzelf en omgeving dat er nog veel onduidelijkheden zijn als het gaat om NAH.

Ik wilde hier graag iets mee doen. Ik vind het leuk om te schrijven dus een medeblogger was gevonden. Daarnaast hou ik heel erg van fotografie en op mijn insta neem ik je dit jaar mee in mijn leven via een 365 dagen fotochallenge.

Ik hoop hier ook anderen te kunnen helpen door mijn eigen ervaringen te kunnen delen.

Je kunt mij volgen op Instagram .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s